2013-03-30 11:56:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - döntési helyzetbe kerül

Napi horoszkóp március 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma végre sokáig alhat, és szerencséjére később sem kell kötelezettségeknek eleget tennie. Ez alól csak az kivétel, aki eladni, vagy venni akar ma valamit. A kereskedelemben csak az jár jól, aki ma is korán kel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha elégedetlen a partnerkapcsolatával, akkor most már odáig jutott, hogy mindenféle terveket szövöget a jövőre nézvést. Csak annak van azonban valóságalapja, amit a társával is megbeszél. Őszintén, mindent kimondva!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma megtalálja a kiutat végre a monotóniából, amibe az utóbbi idők hajszája juttatta. Ez lehet egy kisebb betegség is, de jobb esetben saját akaratából ment szabadságra, utazásra. Minél messzebbre megy, most annál jobban érzi magát.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A változások hoznak új színt az életébe, ezért nem kell tartania a mástól. Ami most ijesztőnek mutatkozik az idegensége folytán, az idővel baráttá válhat, és ön otthonos lesz benne. Csak a rákok szeretnek visszafelé mozdulni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A hangulatai igen változékonyak, és emiatt van az, hogy ma olyan nyögve-nyelősen indul a napja. Szerencsére ma nem kell kapkodnia. Csak mindent tegyen lassan és meggondoltan. Hamarosan jobban fogja érezni magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egye inkább túlteng önben a szabadságvágy, miközben egyre inkább leterheli magát. Ez a kettősség lassan béklyóként ül a szívére, lelkére. Nem kellene olyan szigorúnak lennie magához! Legyen kicsit lusta, léha, nemtörődöm!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ön mindig is átengedte a partnerének az irányítást, mert ez látszott az egyszerűbb megoldásnak. Ha azonban nagyobb családban él, akkor már nem teheti meg, hogy ne foglaljon állást. Fejtse ki a véleményét, és legyen következetes!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A környezete megszokta már, hogy ön mindig is nagyon határozott volt, és ezt most is elvárnák öntől. Pedig ezúttal bizonytalannak mutatkozik. Ne aggódjon, lehet, hogy ma valóban másnak kell meghoznia a döntést. Várjon kicsit!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Jól teszi, ha végre kicsit elengedi magát! A holnapi ünnepek ugyan nagyobb készülődést igényelnek, de az is lehet, hogy hirtelen ötlettel fogja magát, és otthagy csapot-papot. Valahová messze vágyik. Menjen! Vigye a családot is!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Használja ki a szabadidőt, amit a sors kegye juttatott önnek. Eleinte talán magányosnak érzi magát, de aztán rájön, hogy miféle elfoglaltsággal szerezhet magának örömet. És végül nem csak ön fog örülni annak, amire rálel.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Döntési helyzetbe kerül, olyasmiben kell részt vennie, amivel nemcsak magának, de másoknak is jót tehet. Persze önt elsősorban az anyagiak motiválják. De ennél mégis többről van szó. Az ön haszna, az csak a ráadás, a hab a tortán.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Habár ez a nap még az ünnep előtti böjt és visszafogottság ideje, ha ön magányos, mégsem töltheti otthon ezt az estét. Valakivel összehozhatja ugyanis a jó sorsa ma éjjel. És akkor a holnapi nap már a személyes feltámadásé is.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: